غذاهای مبتکرانه همیشه جذابیت ویژهای دارند. تصور کنید یک بشقاب از پلو در مقابلتان قرار دارد. با وارد کردن قاشق در آن، به طور ناگهانی با یک سورپرایز مواجه میشوید! ترکیبی از گوشت، گردو و رب انار! انگار که فسنجان درون پلو پنهان شده است! چقدر هیجانانگیز!
واقعاً هیچ کلمهای نمیتواند خوشمزگی این غذا را به اندازه کافی توصیف کند! فقط کافی است آن را پخته و امتحان کنید تا برای همیشه به آن اعتیاد کنید! چه زمانی میتواند بهتر از امروز باشد؟! شما باید شروع کنید و تمام اعضای خانواده را با این غذاهای جذاب و خوشمزه شاد کنید!
مواد لازم:
ماده غذایی مقدار
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
گردوی آسیاب شده به مقدار دلخواه (۱۰۰ گرم)
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه
سیبزمینی یا نان لواش برای ته دیگ
طرز تهیه:
پیازها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. یکی را رنده کنید و آب آن را بگیرید. دیگری را خلالی خرد کنید و کنار بگذارید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب آن مخلوط کنید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ورز دهید. مایه گوشتی را به قلقلیهای کوچک تقسیم کنید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید. حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید قلقلیها به طور کامل سرخ شوند.
در همان تابه، پیاز دیگر را تفت دهید. گردوی آسیاب شده را همراه با رب انار، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم ترکیب شوند. کمی آب اضافه کنید و بعد از پخته شدن مواد، از روی حرارت بردارید.
در یک قابلمه آب جوش بیاورید و برنج را با نمک داخل آب بریزید. وقتی برنج آبکشی شد، آن را در قابلمه ریخته و روغن و زردچوبه را به آن اضافه کنید. نصف برنج را بریزید، مواد میانی را روی آن بگذارید و سپس بقیه برنج را بریزید. آن را برای ۴۵ دقیقه بپزید.
این غذا اسم خاصی ندارد، اما میتوان آن را خورش لای پلو یا فسنجان لای پلو نامید! بسیار خوشمزه است و با ماست و زیتون همراه شگفتانگیزی خواهد داشت. حتماً آن را امتحان کنید و لذت ببرید! نوش جان!
نکات مهم:
مواد میانی را طوری بپزید که آب نداشته باشد، در غیر این صورت ممکن است برنج خمیر شود.
از قابلمهای کاملاً غیرچسب استفاده کنید تا مواد جدا نشوند و پلو به خوبی در آن پخته شود.