هرگاه پیاز را خرد میکنیم، اشک از چشمان ما سرازیر میشود. این موجب میشود که گاهی احساس کنیم بهتر است از مصرف آن خودداری کنیم. اما بدون شک، پیاز یکی از مواد ضروری در آشپزخانه است. بدون آن، هیچ غذایی به اندازهی کافی خوشمزه نیست. بنابراین، هنگامی که آن را در غذاهایمان استفاده نمیکنیم، احساس نقصان میکنیم. پیاز همچنین در غذاها معجزهای به وجود میآورد و برای سلامتی نیز به عنوان درمانگری مؤثر شناخته میشود.
پیاز در فصل زمستان میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. این میتواند به لطف ترکیبات آنتیاکسیدانی در آن باشد که قدرت محافظتی بدن را در مقابل بیماریها افزایش میدهد.
پیازی که با مشت در کنار آرد باقالی خشک میشکنیم، در واقع به مقابله با بیماریها کمک میکند. این مواد همچنین میتوانند برای مقابله با سرطان و کنترل کلسترول مفید باشند.
پیاز خشک که نقش بزرگی در کاهش آکنه و جای زخم دارد، اگر با اندازهگیری مصرف شود، میتواند مشکلات پوستی را بهبود بخشد. اما برای بهرهمندی از فواید پیاز، مصرف آن باید متعادل و با اندازهگیری باشد.
پیاز حاوی گوگرد است که به سلامتی مغز کمک میکند و به حفظ سلامت قلب کمک میکند. همچنین، پیاز میتواند به تجزیه برخی از غذاهای غیرقابل هضم کمک کرده و سطح قند خون را تنظیم کند.
تا اینجا به برخی از فواید پیاز خشک اشاره کردیم. اما آب پیاز چه کاری میتواند بکند؟ اگر آب پیاز را یک هفته بنوشید، چه اتفاقی میافتد؟
مزایای درمانی آب پیاز
نوشیدن آب پیاز به مدت یک هفته مانند خوردن پیاز، تأثیرات معجزهآسا بر سلامتی را دارد. این میتواند به مقابله با ویروسها کمک کند و به جمعآوری مجدد بدن کمک کند که به دلیل ماههای زمستان و بیماریها خسته شده است. از طرف دیگر، مصرف پیاز خشک به صورت خام یا آبپز در هوای سرد به موجبات سلامتی مفید است.