صفحه اصلی > آشپزی و شیرینی و دسر : تهیه بستنی ساده در خانه با این 7 نکته

تهیه بستنی ساده در خانه با این 7 نکته

تهیه بستنی ساده در خانه با این 7 نکته

بستنی، یکی از محبوب‌ترین دسرها در سراسر جهان است و برخی شواهد نشان می‌دهد که تاریخچه آن به قرن چهارم قبل از میلاد باز می‌گردد.

بر اساس برخی شواهد، تاریخچه بستنی به قرن چهارم قبل از میلاد برمی‌گردد، زمانی که اسکندر مقدونی و دنباله‌ای از او از یخ کوهستان برای ترکیب با نوشیدنی‌هایشان استفاده می‌کردند. آن‌ها اساساً اولین بستنی ساده را می‌خوردند بدون آگاهی از نام آن.

شواهد دیگر نیز وجود دارد که نشان می‌دهد، اولین بستنی ساده توسط آشپزان امپراتوری روم در سال ۶۲ قبل از میلاد مسیح اختراع شده است. هر چند، داستان‌هایی از ایتالیا و چین نیز وجود دارد که بستنی را به آن‌ها نسبت می‌دهند، اما واقعیت این است که بستنی یکی از دسرهای محبوب و مورد علاقه در سراسر جهان است.

در اینجا هفت مرحله برای تهیه بستنی ساده در خانه آورده شده است:

۱. مواد لازم: – شش عدد تخم مرغ – یک‌سوم پیمانه شکر – یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیل سرپر – ۲۵۰ گرم خامه قنادی

۲. مرحله اول: تهیه ظرف مناسب و درآوردن خامه از فریزر تا به دمای محیط برسد و غلظت آن به اندازه بستنی شود.

۳. مرحله دوم: هم زدن سفیده تخم مرغ با اضافه کردن آرام آرام شکر به آن.

۴. مرحله سوم: قرار دادن سفیده فرم گرفته در یخچال و همزنی جداگانه خامه تا به غلظت بستنی برسد.

۵. مرحله چهارم: اضافه کردن وانیل به خامه و همزنی دوباره.

۶. مرحله پنجم: اضافه کردن سفیده به خامه و همزنی با دقت.

۷. مرحله ششم: قرار دادن مایه در فریزر به مدت ۲۴ ساعت تا آماده شدن بستنی.

با این روش، می‌توانید بستنی ساده و خوشمزه‌ای را در خانه تهیه کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید.

Admin

پست های مرتبط

طرز تهیه مرغ با سبزی معطر: دستوری برای طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه مرغ با سبزی معطر، یکی از دستورهای خوشمزه و منحصربه‌فرد…

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

پلوی مبتکرانه با سورپرایز گوشت و گردو

غذاهای مبتکرانه همیشه جذابیت ویژه‌ای دارند. تصور کنید یک بشقاب از پلو…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

روش تهیه یک سالاد نودل خوشمزه

سالاد نودل یکی از انواع سالاد‌های آسیایی محبوب و خوشمزه است که…

۵ اسفند ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید