صفحه اصلی > آشپزی و شیرینی و دسر : مربای نعناع: دسری لذیذ و رنگارنگ برای صبح‌های پاییزی

مربای نعناع: دسری لذیذ و رنگارنگ برای صبح‌های پاییزی

مربای نعناع

مربای نعناع به عنوان یک گزینه خوشمزه و مناسب برای وعده صبحانه شناخته می‌شود. طعم خوشایند و رنگ زیبای آن، این مربا را به یک انتخاب عالی برای تزئین کیک و شیرینی و یا مصرف در صبحانه تبدیل کرده است.

مجله اینترنتی آزمگ: اگر به دنبال تغییر و تجربه طعم‌های جدید هستید، مربای نعناع یک پیشنهاد فوق‌العاده است. برای افزودن زیبایی به این مربا، می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی سبز استفاده نمایید.

برای تهیه مربای نعناع با کیفیت، از نعناع تازه و بدون پلاسیدگی استفاده کنید و برگ‌های پلاسیده و سیاه رنگ را دور بریزید.

مواد لازم:

  • نعناع ۵۰۰ گرم
  • آب ۱ لیتر
  • شکر ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
  • آب لیموترش نصف لیوان
  • رنگ خوراکی سبز ۴ قطره

طرز تهیه مربای نعناع

طرز تهیه:

  1. نعناع را بشویید و برگ کنید، برگ‌های پلاسیده و سیاه رنگ را جدا کنید.
  2. برگ‌های نعناع را در قابلمه بریزید و ۱ لیتر آب را اضافه کنید، سپس قابلمه را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید.
  3. قابلمه را از حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود، سپس با در بسته، یک شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند و روز بعد صاف کنید.
  4. برگ‌های نعناع را فشار ندهید تا مربا تلخ نشود.
  5. شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیافتد. سپس حرارت را در حالت متوسط بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه بجوشانید.
  6. زمانی که مربا به غلظت مطلوب رسید، روی سطح آن لایه‌ای تیره‌رنگ جمع می‌شود که می‌توانید جدا کنید تا مربا کاملاً شفاف شود.
  7. در مراحل آخر، حرارت را کاهش دهید تا مربا بر روی دیواره‌های ظرف نچسبد. در آخرین ۱۰ دقیقه، آب لیموترش را به مربا اضافه کنید.
  8. به منظور خوشرنگ شدن مربا، رنگ خوراکی سبز را افزوده و بعد از دو دقیقه، شعله را خاموش کنید.

مربا نعناع با لیمو

مواد لازم:

  • برگ نعناع (همراه با ساقه‌های نرمش) ۲۵۰ گرم
  • شکر یک لیوان
  • لیمو ترش دو عدد
  • آب نیم لیتر

طرز تهیه:

  1. نعناع را خرد کنید و لیمو‌ها را به همراه پوست خرد کنید، دانه‌های آنها را دور بریزید و با آب نعناع به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس شعله را خاموش کنید و یک شب استراحت دهید.
  2. در ظرفی باز مواد را قرار دهید تا رنگ نعناع تغییر نکند.
  3. عصاره صاف شده را با شکر و آب مخلوط کرده، روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت دلخواه برسد.

Admin

پست های مرتبط

طرز تهیه مرغ با سبزی معطر: دستوری برای طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه مرغ با سبزی معطر، یکی از دستورهای خوشمزه و منحصربه‌فرد…

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

پلوی مبتکرانه با سورپرایز گوشت و گردو

غذاهای مبتکرانه همیشه جذابیت ویژه‌ای دارند. تصور کنید یک بشقاب از پلو…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

تهیه بستنی ساده در خانه با این 7 نکته

بستنی، یکی از محبوب‌ترین دسرها در سراسر جهان است و برخی شواهد…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید