تهیه کیک انار برای شب یلدا به نظر ممکن است در ابتدا کار دشواری باشد، اما در واقع این کار از چیزی که فکر میکنید آسانتر است.
مجله اینترنتی آزمگ: در چند گام ساده و کمتر از یک ساعت، میتوانید با این دستور کیک انار خوشرنگ خود را آماده کنید و میز شب یلدا را به شکلی زیباتر تزیین کنید.
مواد لازم:
- ۲ عدد انار
- ۴ عدد تخم مرغ کوچک
- نصف پیمانه آب انار
- یک پیمانه پر شکر
- نصف پیمانه روغن مایع
- ۳۰۰ گرم آرد یا ۲ و ۱/۳ پیمانه
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- خیلی کم رنگ خوراکی قرمز
طرز تهیه:
- مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. انارها را دانهکنید و سفیدیهای پرههای آنها را دقیقا از دانهها جدا کنید.
- آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید.
- در یک مخلوطکن، انارهای دانهشده، روغن، شکر، تخم مرغها و آب انار را مخلوط کنید تا یک مایع یکدست به دست آید.
- مایع حاصل را از صافی رد کنید تا دانههای انار از آن جدا شوند.
- به مایع، وانیل و خیلی کم رنگ خوراکی اضافه کنید.
- آرد الکشده را به مواد اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا بافتی یکدست به دست آید.
- قالب کیک را چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی بگذارید و مواد کیک را در آن بریزید.
- فر را به دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و کیک را برای ۴۵ دقیقه درون آن بپزید.
- با یک سیخ چوبی وسط کیک را امتحان کنید. اگر سیخ از مواد کیک خروجی نکرد، کیک آماده است.
- قالب را از فر خارج کرده و کیک را خنک شدن دهید.
- لبههای کیک را با چاقو به آرامی از قالب جدا کنید و کیک را برگردانید.
- برای تزیین، از خامه قنادی یا پودر قند و دانههای انار و خلال پسته استفاده کنید.
حالا یک کیک زیبا و خوشمزه برای لحظات شاد شب یلدا آماده است.