کوکو سیبزمینی شکمپر با گوشت چرخکرده یک غذای لذیذ و متفاوت است که با یکبار تجربه حتماً شما را به طرفدارانش اضافه خواهد کرد. این غذا به عنوان یک گزینه سنتی ایرانی با طعم منحصر به فرد خود معروف است و میتواند یک وعده غذایی کامل و خوشمزه باشد.
مواد لازم برای ۱۵ نفر:
مواد میانی:
- سیبزمینی
- پیاز
- روغن
- زردچوبه
- فلفل
- پودر سیر
- پول بیبر
- گوشت چرخکرده
مواد مایه:
- تخممرغ
- پودر سوخاری
- جعفری خرد شده
- نمک
- فلفل سیاه
- پودر سیر
- آویشن
- رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
مرحله اول: پختن سیبزمینیها
- سیبزمینیها را شسته و در قابلمه با آب بپزید تا کاملاً پخته شوند.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
- پیازها را خلالی خرد کرده و در تابه با روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن زردچوبه، فلفل، پودر سیر، پول بیبر و گوشت چرخکرده
- به پیازها زردچوبه، فلفل، پودر سیر و پول بیبر اضافه کنید و سپس گوشت چرخکرده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله چهارم: اضافه کردن نمک و رب گوجه فرنگی
- پس از تفت گوشت، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط را تا رنگ گوشت تغییر کند، بپزید.
مرحله پنجم: رنده کردن سیبزمینی و اضافه کردن تخممرغ
- سیبزمینیهای پخته شده را رنده کرده و در کاسه قرار دهید. سپس تخممرغها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم: اضافه کردن پودر سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن
- به مواد قبلی پودر سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن اضافه کرده و مخلوط را خوب کنید.
مرحله هفتم: قرار دادن مواد گوشتی درون مایه کوکو
- سیبزمینی رنده شده را روی یک کف صاف قرار داده و مواد گوشتی را بر روی آن بریزید. سپس مقداری از مایه را روی مواد گوشتی قرار دهید و با پشت قاشق یا کف دست، سطح کوکو را صاف کنید.
مرحله هشتم: سرخ کردن کوکو سیبزمینی شکمپر با گوشت چرخکرده
- روغن در تابه گرم کرده و کوکو سیبزمینیها را اضافه کرده، یک طرف آنها را سرخ کرده و سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
حالا کوکو سیبزمینی شکمپر با گوشت چرخکرده آماده مصرف است. به همراه یک نان تازه سرو کنید و لذت کنید!