سالادها همواره مورد پسند بسیاری از افراد قرار گرفتهاند. از پیشغذا گرفته تا مزه کنار غذا، همیشه سالادها جزء ثابت ویژه وعدههای غذایی هستند. به خصوص در فصل پاییز که به سراغ ما میآید، زمان مناسبی است تا سالادهایی رنگارنگ و زیبا را تهیه کنیم.
اسفناج، نارنگی و انار اجزای اساسی سالاد هستند، به نظر میرسد که بدون حضور آنها روی میز یا سفره، همه چیز کامل نیست. سالادها به گونههای متنوع و هیجانانگیز طراحی شدهاند و هر کدام دارای تفاوتهای خاص خود هستند.
در رستورانها، گاهی اوقات یک میز ویژه صرفاً به سالاد اختصاص دارد که هر یک از آنها به نظر میرسد که به شما خوشحالی میآورند. اگرچه سالادها ابتدا به عنوان پیشغذا سرو میشوند، اما برخی از آنها به دلیل شیرینی و طعم دلپذیر داخلشان، به تنهایی نیز میتوانند به عنوان یک وعده غذای اصلی محسوب شوند.
مثلاً اگر تنها سالاد سزار را بخورید، به حدی سیر میشوید که جا برای وعده اصلی باقی نمیماند، حالا به سالاد ماکارانی نگاه کنید که جایگاه خود را دارد. همچنین، سالاد کلم از جمله سالادهای محبوب و استقبال شده است که همواره حضور ثابت در میان جشنها دارد و به روشهای مختلف آماده میشود.
سالاد کلم انواع مختلفی دارد که هر یک از آنها خوشمزه و لذیذ هستند، با استفاده از سبزیجات، مواد غذایی متنوع یا انواع سسها با طعمهای مختلف تهیه میشوند. پیشنهاد میشود که دستور تهیه سالاد کلم را کنار بگذارید و با ما این سالاد کلم خوشمزه و متفاوت را آماده کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- کلم سفید: ۱ عدد
- فلفل دلمهای قرمز یا زرد: ۱ عدد
- پیاز قرمز: ۱ عدد
- خیارشور: ۴ عدد
- ذرت: نصف لیوان
- هویج: ۲ عدد
- ترکیب شوید و جعفری خرد کرده: ۳ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- ماست همزده یا پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
- کلم سفید را بشویید و به صورت خلالی و نازک خرد کنید.
- هویج، پیاز قرمز و خیارشور را به صورت خلالی خرد کنید.
- فلفل دلمهای را به صورت نواری و باریک خرد کنید.
- تمام مواد خرد شده را در یک ظرف مناسب قرار دهید و ذرت و ترکیب شوید و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
- آب لیمو ترش، سس مایونز و ماست همزده را با نمک و فلفل سیاه به مواد سالاد اضافه کنید و با دو قاشق سلسله مراتب کل سالاد را خوب مخلوط کنید.
- سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خوبی ترکیب شوند.
- سپس سالاد را در ظرف سرو بریزید و از آن لذت ببرید.
نکات تکمیلی:
- برای از بین بردن بوی کلم، کلمها را خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب یخ قرار دهید، سپس داخل صافی بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود.
- برای کاهش کالری میتوانید میزان سس مایونز را نصف کنید و با ماست پرچرب جایگزین کنید.
- جعفری و شوید را به اندازهای خرد کنید که زیاد له نشده و آب پس ندهد.